dimarts, 18 de juny del 2013

Recomanacions per a l'estiu


RECOMANACIONS PER A L’ESTIU
Estimades famílies:
Ha finalitzat el curs i és el moment de fer balanç. Un curs de treball, esforços i de molts moments compartits amb els vostres fills i filles.
Aquest any, ha sigut un poquet diferent en quant a les tecnologies, ja que hem començat a utilitzar la pissarra digital que ha suposat un extra d’il·lusió. També hem elaborat el bloc de la nostra classe on podem ensenyar i compartir moltes de les coses que fem a l’escola. Hem experimentat amb moltes eines que no coneixien. En definitiva, han aprés utilitzant diferents formes d’aprenentatge.
Per vosaltres pares i mares, també ha sigut una manera diferent d’apropar-vos a l’aula.  Ens agradaria que el proper any participàreu un poquet més en el bloc, felicitant-los pels treballs que fan, fent comentaris, suggerint idees... La vostra opinió també és molt important.
Per acabar, ens agradaria recomanar-vos alguns deures per aquestes vacances, els quals portarem a l’escola a setembre i els corregirem tots junts.
MATEMÀTIQUES:  Del llibre : Repàs trimestral P.74-75-76-77 P.148-149-150-  151 P.219-220-221-222-223
VALENCIÀ : Fotocòpies
CASTELLÀ:  Fotocòpies
Llegir un llibre o dos i fer la fitxa de lectura.
Escriure el conte del concurs de la Creu Roja sobre interculturalitat.
Que passeu un estiu molt bo, i descanseu, aprofiteu el temps lliure i de relax per a estar amb els vostres fills.  Una salutació
Els tutors De 5é. Vicent i Llum