dimarts, 23 d’octubre del 2012

AULA DE TEATRE


AULA DE TEATRE INFANTIL. Organitzat per la regidoria d'Educació de Xàbia

L'activitat està dirigida a millorar les capacitats comunicatives i creatives dels xiquets

La regidoria d'Educació de Xàbia, a través del Gabinet Psicopedagògic, es proposa realitzar una nova activitat pedagògica en el municipi: “l'aula de teatre”.
Aquest taller està enfocat a millorar les capacitats comunicatives, comprensives, expressives i creatives dels xiquets i xiquetes a través d'una activitat dinàmica i divertida.
Entre les capacitats que es treballaran en l'aula estan la concentració, l'habilitat lectora, la improvisació, la relaxació o valors com la col·laboració, la responsabilitat…etc.
Aquest curs va dirigit als alumnes de 5º de primària dels centres escolars del municipi de Xàbia. Serà impartit per la pedagoga municipal i comptarà amb la col·laboració d'afeccionats al teatre.
Aquesta activitat té caràcter gratuït i s'impartirà les vesprada dels dimarts (de 17 a 18,30 hores) en el Conservatori a partir del 30 d'octubre i està previst que es perllongue tot el curs escolar.
Els pares interessats a inscriure als seus fills deuen fer-ho com més prompte millor en el Centre Social, ja que les places són limitades.
Informació Centre Social:: *Telèfons: 96 5794142// 965790500 ext. 1800